L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 24 de juny del 2017

Ja estan a la venta les entrades del concert d'Antonio Orozco


Antonio Orozco actuarà a Tavernes la nit del 8 de setembre amb un concert que  començarà a les 23 hores en el Camp del Vergeret. El cantant presentarà el seu nou disc "Destino".

Tal com el govern de Compromís de Tavernes va anunciar en el passat plenari, per tal d'afavorir els veïns i veïnes de la ciutat es posaran a la venta i només a la nostra ciutat de manera anticipada 1.200 entrades a un preu molt reduït de 18 euros, quan el preu normal del concert serà de 25. 

Això suposa que tots els veïns i veïnes de Tavernes que facen ús d'aquesta possibilitat de compra anticipada s'estalviaran 7 euros, o siga el 28%.

Les entrades ja estan a la venta en els següents punts de Tavernes i la platja:

Viatges Carrefour al Passeig del Pais Valencià 1
La Factoria del Show: Joan d'Austria 9
Bar Trolec: Passeig Colom, 43
Restaurant Mediterrani Platja de Tavernes
Punt 2 Platja de Tavernes


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja teniu posada la notícia del dimarts 27 de juny? Compte que des del Diari us acusaran de manipular el temps també! XD

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs no, la notícia està publicada el divendres a les 16:30 hores de la vesprada i es mantindrà com a primera de totes fins el dimarts a l'hora també a les 16:30 si no canviem de paréixer.

Ho expliquem: per tal d'informar a tots els interessats de Tavernes que ja poden comprar les entrades anticipades i que arribe al màxim de veïns, el que fem és que mantenim la noticia com a primera, notícia de portada uns dies.

I això és possible perquè el blog tè una opció que ho permet. Tranquil que no diran res, seria demostrar que no coneixen les opcions del blog.