L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 12 de juny del 2017

Avui, 12 de juny, complim 9 anys





Avui dilluns complim 9 anys. “Han passat anys, molts anys, han passat moltes coses” com deia el nostre poeta Vicent Andrés Estellés, des d'aquell 12 de juny del 2008. Hem vist canvis de governs a Tavernes, a la Generalitat i a Espanya; hem vist mocions de censura a Tavernes i hem vist la proliferació de blogs que, com aquest, volen explicar als vallers i les valleres la realitat del nostre poble des del seu punt de vist. I hem vist com alguns desapareixen i d’altres continuen.

Portem 9 anys d’informació amb tota mena de notícies, majorment de Tavernes, amb alguna incursió en les autonòmiques i estatals sempre amb l’objectiu de ser útils als interessos del nostre Poble.  Hem oferit informació sense publicar mai res que no estigués contrastat i confirmat. Agradarà o no el nostre punt de vista i la defensa 100% als partits d’obediència valencianista, però n’estem orgullosos.

Les 10 noticies més llegides, amb nombre de visualitzacions i la data de publicació

I com sempre hem dit, ho hem fet sense parlar mai de cap persona més enllà de la faceta de personatge públic, de regidor de Tavernes. El contrari del que veiem dia sí i dia també, no ens ha interessat,  ni mai no hem publicat res - ni publicarem- sobre la vida privada dels regidors i polítics locals. Mai no farem noticia de les seus qüestions personals, ni de les d’ells ni de les dels seus familiars. Això ho deixem per a altres.

Mesclar la vida privada amb la pública dels polítics locals i esmentar i fer protagonistes als familiars amb l’objectiu de difamar, menysprear i pretendre així aconseguir un suposat guany polític... eixa faceta bruta la deixem per als altres. Eixa ratlla roja ni l’hem xafada, ni la xafarem, ni menys la traspassarem.
Visualitzacions per països o en alguns casos on es trobarien els servidors
Són 9 anys amb un balanç de vora 10.150 notícies publicades; un poc més de 23.900 comentaris publicats i acostant-nos als 2’9 milions de pàgines llegides pels lectors, que realment són 130.000 més, si sumem les del primer marcador extern que usaren de la casa Motigo. 


Us oferim algunes captures de pantalla de les estadístiques. L’equip del blog agraeix a tots els lectors la confiança que ens dipositeu dia darrere dia com també cal esmentar el treball de les persones que han col·laborat i col·laboren amb escrits, redaccions i informacions, perquè són les que fan possible un treball d'equip.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona i seguiu així que sou els millors.
Només tinc un però que dir-vos i es que no haveu dit res del segon blog que porteu: eixe que s'anomena diari de Tavernes. Eixe bloc és tan vostre com este, allí el 90% de les noticies el protagonista és Compromís. Enhorabona per tant per partida doble, allò que importa és que parlen d'algun.

Anònim ha dit...

La concejala periodista que dirigix eixe diari vos esta fent un gran favor.

Anònim ha dit...

Enhorabona!!!!. Despres de les noticies que apareixen a la premsa, sempre es bo saber la veritat.
Sou uns cracks!!!. Sempre veritats i aixo si, no ho haveu negat mai: teniu la idiologia vostra. Pero sobre tot: VERITATS!!

Anònim ha dit...

Això si és veritat és fort, eh?. Deixeu-me que dubte que la portaveu dels peperets siga qui porte eixe blog que està fet per dir destarifos i desqualificacions del govern. No mire jo a eixa regidora en eixe pla. Deixeu-me que ho pose en dubte. Ara mirar el seu perfil de facebook també dona que pensar.

Anònim ha dit...

Felicitacions i molts ànims per seguir endavant.

Anònim ha dit...

Molt bé tot Cotorreta. Sou l'únic mitjà de informació que tinc, a nivell local. Seguiu així. I moltes felicitats!!!!