L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de novembre del 2013

Xerrada informativa sobre preferents i subordinades

El Grup de Muntanya Valldigna (GMV) ens comunica que amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i l'Associació Valenciana d'Afectats per productes bancaris han organitzat una xerrada informativa sobre els productes bancaris.

Tindrà lloc el dijous, dia 14, a partir de les 7'30 de la vesprada a la Casa de la Cultura.

 





-
 

1 comentari:

GORDON GEKKO ha dit...

La mala gestió de les caixes, la irresponsabilitat del seus gestors i les males pràctiques ens han costat més de 40000 milions d'euros als contribuients.

I mentre per un costat agafaven els diners donats (sense cap condició més que un interés del 6%) les caixes seguien fents deshonaments i Rato, Blesa i Narcís Serra donant classes d'ètica empresarial a diferents universitats i institucions a 10000 eurets la conferència.