L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de novembre del 2013

La Banda Simfònica de Tavernes va oferir ahir el concert de Santa Cecília.




L’actuació de la Band Brass va iniciar el concert, seguit després per la Banda Simfònica en la segona part, sota la direcció de Carlos Revert Espí. En aquest segona part es va interpretar el “Concert per a oboè” de Rimsky Korsakow que va tindre com a solista a Juan Bautista González Montero.

L’acte va servir per fer lliurament dels diplomes als nous músics que entren a la banda i una placa d’agraïment al director Carlos Revert per tota la tasca feta i l’esforç en el passat certamen de València.
-