L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 30 de novembre del 2013

Els treballadors de RTVV, els sindicats i l'oposició convoquen una manifestació per exigir la dimissió de Fabra i eleccions anticipades. Es farà avui a València (18.00) i a Alacant (18.30)


El comitè d'empresa de RTVV, els sindicats, els partits polítics de l'oposició, associacions i entitats han convocat per avui dissabte a les 18.00 a València, i a les 18.30 a Alacant, una manifestació per reclamar la dimissió del president Alberto Fabra i la convocatòria d'eleccions anticipades després del tancament de RTVV. 

La manifestació mostrarà repulsa de la societat valenciana davant d'una decisió unilateral, precipitada i hostil a la cultura, la llengua i els signes d'identitat de tots els valencians. "La societat valenciana no es pot quedar passiva davant una pèssima gestió que ha causat l'acomiadament de vora 1.700 treballadors i treballadores. Els valencians i valencianes no ens quedarem sense una radiotelevisió pròpia, pública, de qualitat i en valencià" indica Intersindical, un dels sindicats convocants.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els historiadors avui consideren que els alemans no van ser víctimes del III Reich sinó còmplices.
Molts valencians pensem que els treballadors de Canal 9 han segut còmplices abans que víctimes.
Pot ser algun dia els historiadors diguen que els valencians durant el Regne de PP no varem ser víctimes sinó còmplices.

Pot ser els valencians ens hauríem d’adonar que segons amb qui un comença sent còmplice i acaba sent víctima, i recordar en les eleccions que hi ha complicitats molt perilloses.

GORDON GEKKO ha dit...

La meva pregunta és molt senzilla.
Si el Govern Valencià haguera acceptat la resolució judicial, admés els treballadors i continuat l'activitat, les protestes estes s'hagueren produit?, la corrupció, enxufisme i parcialitat informativa hagueren continuat sent acceptades, consentides o ignorades pels seus professionals com ha passat fins ara?

Les protestes apleguen tard. Portem 20 anys d'una televisió cara, una televisió parcial, cada vegada menys disimulada i al servei d'un PP que ha negat el pa i la sal a tot aquell que s'ha manifesfat en contra dels seus postulats. Canal Nou era un mitjà de comunicació polític i sectari i això és en gran part responsabilitat dels governants actuals però que també ha comtat amb la connivència, dejadessa i acomodament de gran part dels seus professionals que es pensaven que el xiringuito anava a durar tota la vida. Preferixc una RTVV tancada que lo que he vist en els últims vint anys. Per lo menos que el caldo gordo al PP li el fagen els mitjans de sempre. Ja estem acostumats.

Anònim ha dit...

Tot aixo ja no heu sabrem,pero cavia la possibilitat de que cambiara...

Anònim ha dit...

Anit vaig veure amb vergonya i fàstic com uns corruptes, (un de cada cuatre membres del partít majoritari que gorverna a Valencia, estàn imputats per corrupció). Tractava per tots els mitjans de tancar la veu a uns periodistes. Abans amics i corruptes com ells però que han decidit, pot ser tard però amb dignitat reconeixer i contar-nos tot el que han fet aquestos anys...No exigim a periodistes, a treballadors el que nosaltres no estem disposats a fer...Ells s'han deixat manipular, i nosaltres?...Acàs no som culpables també. Qui els ha votat?. A mi un govern de Xarlotada no em representa. No es qüestió de dreta o esquerra, es qüestió de dignitat com a poble. El que està mal està mal. Sé pensar per mi mateix. I qui no tinga vergonya avuí d'aquest govern no te ni tindrà mai dignintat.
Demà aniré a la manifestació i cridaré Fabra Dimisió, per corrupte, per dictador, per no tindre vergonya, per mentider, per donar-me fastic el que he vist aquesta nit passada...No en el meu nom. No em representa aquesta colla de lladres i corruptes que damunt van a Ibi a celebrar Corts per por i vergonya que no tenen. Com no em representen els sindicalistes corruptes a andalusía...però no soc andalús...soc valencià. Tinc la merda a casa. I no puc excusar-me amb la merda del veí.Ens furten a tots. No ho oblideu. Ens humillien a tots com a valencians. Som la rissa del mòn democràtic i tot el que no es pronuncie demà serà complis d'aquesta gent...l´unic motiu de tancar la rtvv ha sigunt per ous...no motius econòmics quan els diuen aneu a casa i no parleu que teniu els sous pagats i vacances debades sols per no parlar, però no parleu. No digau el que passa a València. Per a sil·lenciar la veu dels valencians...Cap membre del PP es va atrevir a anar a parlar anit a la tele. Cap!. Perque cap tenia els ous de dir que la tancaven per una pataleta de Fabra, per a que no ens contaren el que han fet, el que ens han furtat a TOTS. No es qüestió de dretes o esquerres, es qüestió de vergonya i dignitat d'un poble...Qui no demane demà la dimisió d'uns corruptes, ni te vergonya ni te dignitat, ni te dret a queixar-se li facen el que li facen, ara pot ser els seus, en uns anys els altres. Cadascú defen el seu honor com vol, pero quan el nostre honor l´hipotequem per forofisme...que voleu que us diga...A mi no em representen aquesta mafia de lladres i poca vergonyes...el meu honor com a Valencià a mi m´importa i no vull que ells me´l lleven, cadascú es el propietari del seu honor i per quí el vol perdre...Jo no vull perdre'l per Fabra ni per corruptes, ni de dretes ni d'esquerres... He dit. Valencians, abans d´un partit som valencians...teniu dignitat i actueu amb conseqüencia. O calleu per sempre.