L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 de novembre del 2013

Carlos Fabra condemnat a 4 anys de pressó per delictes contra Hisenda


Ui, ui, ui.... Quina relliscada, Marianito!!!

L'Audiència de Castelló ha condemnat a quatre anys de presó l'ex-president de la Diputació de Castelló i ex-president provincial del PP, Carlos Fabra, per quatre delictes contra la hisenda pública en l'anomenat “cas Naranjax”.

Fabra haurà de pagar una multa de 693.000 euros i indemnitzar hisenda amb la mateixa quantitat. L'ex-dona de Fabra, María Amparo Fernández, ha estat condemnada per dos delictes fiscals i haurà de pagar 274.000 euros de multa i indemnitzar hisenda amb la mateixa quantitat.

Els pèrits d'Hisenda van confirmar ingressos de 3,2 milions d'euros sense justificar
El cap de la unitat de suport de l'Agència Tributària a la Fiscalia Anticorrupció, Conrado Caviró, va assenyalar en el judici que l'ex-president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i la seva dona havien deixat de justificar uns ingressos per valor de 3,2 milions d'euros entre 1999 i 2004, i que d’aquests, 3,05 milions d'euros varen ser ingressats en efectiu en alguns dels 85 comptes corrents que tenien oberts. 

El PP valencià respecta la sentència
El PP ha manifestat el seu respecte amb la sentència que condemna Fabra i garanteix que ni el grup parlamentari ni el PP demanarà cap indult' per a Fabra. Aquestes manifestacions venen després de la polèmica de la passada setmana quan més de quaranta diputats van demanar l'indult per l'ex-diputat i ex-batlle de Torrevella, Pedro Hernández Mateo, condemnat a tres anys presó per corrupció.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El MPP ara juga al a vore si hem pilles,es a dir: fer el delicte l'han fet,ara la faena es dels fiscals y jutges probar-ho com molt be va dir Rajoy en una entrevista......es per a plorar.