L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 29 de novembre del 2013

La Junta Local de Seguretat a Tavernes s'ha reunit per a coordinar les accions dels cossos i forces de seguretat.


La Junta Local de Seguretat s'ha reunit i hi han estat presents l’alcalde de Tavernes,  Jordi Joan, el representant de la Subdelegació del Govern, José Garcia Pardo, el capità de la Comandància de Gandia de la Guàrdia Civil, l’alferes de la Comandància de Tavernes, un inspector de la policia autonòmica i l’intendent en cap de la Policia Local de Tavernes. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat la importància d’este tipus de reunions, on “es coordinen totes aquelles actuacions de les forces de seguretat que redunden en més seguretat per als nostres veïns. En la reunió s’han tractat temes tan importants com la seguretat en el Festivern, nous programes contra la violència de gènere, a la vegada que hem tingut novetats respecte als episodis de fums i olors que estem patint a Tavernes”.

En la reunió, les forces de seguretat han abordat la coordinació del servei policial de Nadal, concretament en l’acte multitudinari de la festa de Cap d’Any de Tavernes, el Festivern, on hi haurà un operatiu conjunt coordinat de la Policia Local (reforçada en Nadal amb 4 interins) i la Guàrdia Civil. El tema de la contaminació d’olors que tanta alarma social ocasiona ha sigut un altre dels punts tractats. 

També han parlat de la violència de gènere i del pla director de la convivència i millora de la seguretat en els centres educatius i els seus voltants. Un altre punt destacat ha sigut la vigilància rural, que a través del grup operatiu Roca està coordinat per una tinent adjunta de la Guàrdia Civil. Segons ha informat la benemèrita, els delictes i furts en el camp han disminuït arran d’este increment de la vigilància preventiva de les zones rurals. 
-