L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de novembre del 2013

Baldovi defensa en el Congres de Diputats la continuitat de Canal 9

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha finalitzat la seua intervenció de hui en els pressuposto fent una defensa de la continuïtat de RTVV. 

Joan Baldovi vestia la samarreta amb el lema de la passada multitudinària manifestació, ‘#RTVVnoestanca és la teua’, i ha manifestat en valencià el seu suport a totes les persones que aquests dies "lluiten perquè el PP no tanque un mitjà de comunicació que és de totes i tots els valencians, un mitjà de comunicació que parla en la meua llengua i per això vull que les meues darreres paraules siguen per a dir ben alt, ben clar i ben fort que RTVV no es tanca".

 I una pregunta per a reflexionar: si com es diu RTVE passa per les mateixes condicions, i més prompte o més tard ha de fer un ERO i buscar la viabilitat, aleshores ¿es  tancarà? Segur que no.

Per tant,  ¿perquè RTVV sí? Realment ¿que hi ha darrere de l'interés del PP en tancar i de pressa?