L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 23 de novembre del 2013

Avui es procalamada Empar Maians com a fallera major del 2014. Ahir per la vesprada va rebre la visita de l'alcalde Jordi Joan i membres de la Federació de la Junta Local Fallera



La Federació de Falles JLF de Tavernes va retre visita ahir a Empar Maians i Palomares amb ocasió de la seua proclamació oficial com a fallera major 2014 de la nostra ciutat. La Federació de Falles anava presidida per l’alcalde i president nat, Jordi Joan, al qual acompanyaven regidors del consistori i la junta directiva de la Federació amb el seu president Ximo Felis al capdavant.


Totes les comissiona fallers, així com centenars d’amics i coneguts, van visitar la nova fallera major que, en un ambient de gran germanor i harmonia, va rebre la felicitació i el desig de molt bona sort al regnat que teòricament comença hui mateix, aquesta vesprada, amb la proclamació oficial.


Aquest acte, presidit per l’alcalde,  està previst aquesta vesprada a partir de les 8 en la Casa de la Cultura i servirà alhora per acomiadar a la fallera major del 2013, Raquel Mafé. Una vegada rebuda la banda que l’anomene fallera major, serà nomenada i donarà la benvinguda a la Cort d’Honor que estarà formada per Belen Grau, Lara Romero, Aida Meló, Anna Kavanagh, Julia Talens i Xelo Mifsud.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes i la fallera major