L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de novembre del 2013

Quan el PP deia que RTVV era imprescindible...

Pag. 268 programa electoral del PP. Cliqueu damunt per llegir millor

El PP es comprometia en la campanya electoral del 2011 a sanejar l'ens per a mantenir-lo
"Implementarem polítiques d'estalvi a RTVV […] de manera que mantinga la seua posició de lideratge i principal client de la indústria auxiliar de la nostra comunitat". Ho defensava el PP en el programa electoral de 2011. Tres punts amb un reguitzell de compromisos que han quedat en no res. 

El PP ha decidit abaixar la persiana dels mitjans públics valencians però en campanya electoral es comprometia a “sanejar” l'ens per a mantenir una televisió pública “forta i estable” i a tirar-lo endavant. “Ha de ser l'altaveu dels valencians. És el seu altaveu. No en tenen cap altre” 

També anunciava en eleccions un contracte-programa (vore fotografia de dalt) que havia de garantir l'estabilitat financera de RTVV i establir les responsabilitats de gestió de directius i àrees de servei de prestació de servei públic. Finalment, es comprometia a assolir el “màxim consens institucional” i que les Corts Valencianes fossen les encarregades de nomenar el director general de l'ens.

Ara per a "coses" del PP escoltar escoltar Serafín Castellanos, conseller de governació.

Com veieu no només a Tavernes tenim exemples de les "coses" del PP: aparcament, piscina, Vergeret, ronda de circumval·lació, parc del Cantalot, economia de l'Ajuntament... No anem a fer cap valoració. Esperem ens envieu les vostres.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La gestió del pp per tot arreu tan sols té una forma de definir-la: desastrosa
Com va dir Aguirre en una entrevista diumenge per la nit, la gestió privada és molt millor que la pública. Eixe és el pensar dels peperos. A la vista està, i si no els interessa una cosa, o no va com ells volen, legislen i s''ho carreguen.
A Madrid ja han privatitzat els waters a l'estació!
I si tenen que canviar la llei per a que eurovegas es quede a Madrid, ho faran caiga qui caiga.
Volieu pp, toma pp

Estruch ha dit...

El qué he dit altres vegades : Valencians , ara aneu i torneu-los a votar , tal volta siga l, hora de deixar de votar als de sempre i a lo de sempre i votar a aquells que no obedixen als de Madrit .

GORDON GEKKO ha dit...

El PP valencià ha fet del despilfarrament, l'enxufisme i la doble moral les seves tres senyes d'indentitat. Tot adornat amb una cohort de periodistes pensionats que els han seguit el joc fins que la vaca he deixat de donar llet. Camps arribà a dir que érem el motor de l'arc Mediterrani.

El PP ha deixat la Comunitat Valenciana orfra d'indústries, amb un dèficit públic tan gegantesc que Nigeria té millor qualificació creditícia que nosaltres, ha deixat abandonats a la seva sort a depennents, autónoms, petites empreses i treballadors. El PP valencià ha institucionalitzat la corrupció, ha buidat de contingut les Corts i ha fet de la parcialitat la seva filosofia política. El PP valencià ha permés, consentit i tolerat el desmantelament de les caixes valencianes intervingudes pel Banc d'Espanya després d'haver financiat Terres Mítiques, aeroports sense avions i milers i milers de projectes urbanístics on ,curiositats de la vida, rascant un poquet sempre trobaves els mateixos beneficiats.

Ara tanca RTVV. Ells l'han feta quebrar. La vaca no dona més llet. No hi ha diners per donarli de menjar. La porten al matadero i trauran el que puguen de la carn.

Este és el resultat del PODER VALENCIANO. Molt de bombo però al final res de res. Curiosos liberals éstos que mai han guanyat un duro en l'àmbit privat, la meitat mai ha gestionat una empresa i no poden viure sense les prebendes i beneficis que els donen els seus càrrecs públics.

Hi ha que predicar amb l'exemple.Però sols mirant les declaracions de Serafin Castellano em pose a pensar fins a quin punt el desprestigi s'ha apoderat del centre-dreta. Una temporadeta en l'opossició llegint els clàssics els vindrà bé.

Noe Alberola ha dit...

L'indignació feta clamor es va manifestar pels carrers de valència,on un riu de gent de tot arreu de tots els colors,varen demostrar que una televisió plural,transparent i de qualitat és el que la inmensa majoria volem.Una radiotelevisió on totom tinga cabuda,on el debat siga fluit i no dirigit,on les noticies es puguen contar tal i com són.On les xifres s'ajusten a la realitat,on tots els aconteiments beneficien a uns perjudiquen a altres apareguen als informatius.Una televisió en la nostra llengua,la cual ningú puga manipular com una titella,de la que ningun valencià senta vergonya.Un lloc de trobada on la cultura,els esports,la pluralitat en la politica,tinguen l'escaparate que vullga vore tota la gent.Un punt on gaudir de llibertat en continguts,on es puga d'apendre i enriquir-se de les tradicions d'altres poblacions,on pugam disfrutar de les peculiaritats de cada raco de la nostra comunitat.Un Nou 9 és posible,si ho demanen tots,per qué és un dret al que ningun valencià deu de renunciar,un bé d'interes cultural que s'ha de cuidar i no deixar xafar.Ells diuen No,Nosaltres que sí.Sí és posible un Nou 9,sí la volem la tindrem per qué és dels valencians,és nostra,és de tots,també d'ells,peró No l'han sabut cuidar...

Anònim ha dit...

Molt bones paraules i encertades. Obrim els ulls de una p... volta!

Noe Alberola ha dit...

Gairabé estic dacort en quasi tot,peró no em sembla bé posar en el mateix sac la totalitat dels periodistes de c9,be és cert que la majoria ha mirat cap altre costat o simplement han acatat ordres.També és cert que hi ha gent que ha manifestat desde fa temps com de coaccionats estaven treballant.Altres sols s'han menejat quan han perdut el seu lloc de treball.Conec casos de periodistes que han aprovat oposicions per accedir a eixa feina i l'han desenvolupat en rigor i verasitat,el problema ha vingut quan eixa feina ben feta ha segut apartada al calaix,no públicada per anar encontra dels interessos de ja sabem qui,eixos pocs que si feien la seua tasca com cal,que si que denunciaren a cara descoberta el que estava passant,acabaen arrinconats en una taula,mal mirats i sense vore la llum la seua faena.Tots no han actuat igusl,han segut uns pocs,pero mereixen el respecte de la resta.Han tragat,mentres altres es tornaven,cegs i sords i feien com els gossos el que l'amo els deia.Per eixos pocs si val la pena demanar una nova televisió,plural i de qualitat,en la nostra llengua,on tot el mon tinga cabuda...