L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 de novembre del 2013

L'Escola de Jocs de l'Ajuntament de Tavernes treballa a ple rendiment amb 300 xiquets i xiquetes matriculats


La regidoria d'Esports un any més organitza estes activitats, que suposen un impacte d'allò més positiu en les famílies de Tavernes, com demostra l'alt índex de participació: un total de 299 xiquets s'han matriculat enguany, 107 d'infantil 5 anys, 104 de primer de primària i 88 de segon de primària. L'Escola de Jocs està dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys d'edat.
 
L'objectiu principal de l'activitat és que tots els menuts tinguen la possibilitat d'iniciar-se en la pràctica esportiva i des de ben xicotets adquiresquen uns hàbits esportius correctes i saludables. A més, poden conèixer i practicar tots els esports que es practiquen a Tavernes i deprés tenen més fàcil poder escollir l’esport que més els agrada o en el qual apunten més habilitat.
 
El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, continua apostant per “la promoció de l'esport en els nostres xiquets des de ben menuts. D'eixa manera, creixen amb uns hàbits de vida saludable i amb uns valors que es desenvolupen de forma natural quan practiquen el joc i l'esport no competitiu, alhora que els xiquets descobrixen i practiquen diferents modalitats esportives”.
 
Les activitats programades faciliten, mitjançant el joc, que els xiquets milloren les habilitats i qualitats físiques bàsiques. Totes les diferents activitats es duen a terme en el pavelló municipal d'esports, en l'horari comprés entre les 17:30 hores i les 19 hores de dilluns a divendres, segons edats i nivells.
-