L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 11 de novembre del 2013

Una vegada més (i en van tres) ensopeguem amb el PP: el Grup Popular en el Congrés ha rebutjat executar la millora i canalització del riu Vaca. ¿Esperaran a que es torne a desbordar el riu?

Final Passeig Colom 20 octubre del 2007
 El PP ha rebutjat en el Congrés de Diputats dur a cap l’adecuació i millora del drenatge de la conca del riu Vaca al pas per Tavernes i la Valldigna, un projecte que com tots coneixem està redactat, es va efectuar la licitació i només calia adjudicar i iniciar les obres, cosa que va paralitzar el govern de Rajoy en ascendir al poder. 

A més, també han rebutjat inversions per a la millora de la N-332 entre Xeresa i Favara, i això ens afecta molt pel problema del punt negre del Massalari amb morts molt sovint; el rescat de l’AP7 al seu pas per la Safor-Valldigna i ham negat destinar fons per a controlar la regressió de la costa en la Safor-Valldigna, que inclou la Goleta de Tavernes.

Una vegada més el PP de Madrid de la mà dels diputats valencians del PP, eixos que diuen defensar els interessos dels valencians, han rebutjat totes les esmenes presentades per Joan Baldavoí, diputat de Compromís al Congrés de Diputats. Una vegada més, el govern de Rajoy demostra la desídia i el desinterés amb que tracta els municipis valencians i els problemes que tenen. Caldrà que el PP valencià, que reacciona tan ràpidament a l’hora de tancar RTVV, expliques als ciutadans perquè no reacciona amb la mateixa rapidesa davant els nostres problemes i exigeix al Govern de Rajoy un tracte com la resta de comunitats a vore si d’una deixem de ser l’autonomia més mal finançada de l’Estat. 


Passeig Colom 11 setembre del 1996
El grup del PP en el Congrés de Diputats ha desestimat totes les esmenes presentades per Compromís per executar a la nostra comarca, però no només això: també totes les presentades per al conjunt de comarques del País Valencià. El partit que ens malgoverna ha desestimat incrementar qualsevol inversió en les nostres terres, ha rebutjat inversions per valor de més de 1.000 milions que podrien crear 18.000 llocs de treball.

El debat de les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat va acabar dimecres en la Comissió de Pressupostos i ahir es va saber que el PP havia rebutjat les més de 4.000 presentades per l’oposición. Només s’han acceptat 135 esmenes del mateix Grup Popular i altres dos, una presentada por UPN per cofinançar un arxiu documental i divulgatiu dels atemptats d’ETA (80.000 euros) i una segona de Coalición Canaria, per formar nous titulats professionals de la Marina Mercant (40.000 euros)
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està clar: esperen que el riu ens ofegue i tirar-li la culpa a Jordi juan.
Una prova més del cinisme i de la política destructiva de Manolete i pperos d'espaÑa.