L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 18 de novembre del 2013

Està obert el termini d’inscripció del curs de generació d'empreses de setze hores de durada organitzat pel CEEI i l'Ajuntament de Tavernes


El Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de Valènciai l’Ajuntament posen a l’abast dels veïns de Tavernes diverses ofertes formatives, com a fruit del conveni firmat per les dues institucions. 

Seu del Viver d'empreses de Tavernes
Els dies 26 i 28 de novembre i 3 i 5 de desembre, de 10h a 14h i a la Casa de la Cultura, tindrà lloc el curs Generació d'Empreses, que, amb 16 hores de durada, té com a principal objectiu donar suport a la creació d'empreses i proporcionar una formació en diferents àrees de gestió empresarial, així com oferir assessorament tècnic en el desenvolupament d'un pla d'empresa. 

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha indicat que “les accions formatives entenem que són una ferramenta essencial i importantíssima, i des de la Regidoria de Foment tractem de posar a l'abast dels nostres emprenedors la disponibilitat dels cursos, xarrades i cicles formatius que estem duent a terme conjuntament amb entitats com és el CEEI en el cas concret. Anime tots els interessats a passar pel nostre Viver d'Empreses, al carrer Gabriel Hernández, i demanar qualsevol informació d'aquest curs o d'altres temes relacionats amb el món de l'emprenedoria”.

El curs estarà impartit per tècnics del CEEI de València i té un preu de 25 euros. El mínim d'alumnes serà de 8 i el màxim de 20. Les inscripcions i l'ampliació d'informació es poden formalitzar en el Viver d'Empreses de Tavernes, que està situat en el carrer Gabriel Hernández, 51, i al CEEI, telèfon 96 199 42 00, o bé en el correu  formacion@ceei.net



El contingut del curs és el següent: 
 
MÀRQUETING I GESTIÓ COMERCIAL 4h
Encerteu amb la vostra idea empresarial. Conceptes bàsics de màrqueting. Segmentació del mercat. Dafo. Anàlisi de la competència. El producte. El preu. Publicitat i promoció de vendes.
PLANIFICACIÓ I LEGISLACIÓ LABORAL 4h.
Introducció. processos necessaris. Planificació i control de producció. Logística. Recursos humans. La qualitat. Control de les activitats. Legislació i contractes de treball.
GESTIÓ ECONOMICOFINANCERA 4 h.
Introducció a la comptabilitat. El balanç de situació. El compte de resultats. Anàlisi del balanç i el compte de resultats. La gestió de tresoreria i del circulant. Planificació, pressuposts i la seua gestió.
FORMES JURÍDIQUES, FISCALITAT I FINANÇAMENT 4 h.
Les fonts de finançament. La negociació bancària. Dret empresarial: Gestió mercantil. Dret empresarial: gestió fiscal 
-