L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de novembre del 2013

Hem arribat al milió



Hem arribat al milió d’entrades segons el comptador del blog. Ha estat fa uns minuts, avui dia 11 de novembre del 2013. Ja hem arribat al milió de pàgines llegides, que en són moltes d’ençà un dijous, 12 de juny del 2008 en què començàrem.  Portem, més de 5 anys de presència en la xarxa, un temps on hem viscut i hem informat de tot,  des de totes les vessants de la vida a Tavernes i de les nostres terres valencianes.

I aquests cinc anys ha estat possible gràcies a l’equip de gent que, de manera desinteressada participa i col·labora a La Cotorra de la Vall, equip que fa possible amb la seua tasca que dia a dia us arriben notícies, fets, informació de la política local, anècdotes, informació cultural, esportiva, de festes i d’oci, etc.

L’equip de La Cotorra de la Vall us agraeix la vostra fidelitat. Ha estat possible gràcies a vosaltres, els lectors i les lectores, que ens heu donat el vostre suport i heu fet que siguem un dels mitjans més llegit de Tavernes. Moltes gràcies per eixa confiança, gràcies per omplir les pantalles dels vostres PCs, mòbils i tàblets amb les nostres informacions i per encoratjar-nos a millorar dia a dia amb la vostra lectura.

I ho hem dit moltes vegades, però és moment de tornar-hi a fer esment. Tenim el nostre cor, tenim esperit valencià i voluntat de ser al costat del nostre poble, al costat del redreçament polític, cultural i econòmic de Tavernes i del nostre territori i comarques.  Estem, com deia l’Ovidi “de part dels bons, fins a la mort”. Mai no ho hem amagat. Podrà agradar o no agradar, podreu qualificar d’encertada o errada la nostra postura, podeu considerar adequada o que “ens hem passat” en allò referent a la informació que us oferim ... però una cosa sempre hem dit, ho hem complit i ara ho repetim: per damunt d’ideologies, la veracitat i la sinceritat en la informació sempre ha estat el nostre nord, sempre contrastem la informació que donem, mai no ens hem inventat res, fins i tot a l’extrem d’haver perdut una primícia a l’espera de tindre’n una total certesa.

I així continuem. Perquè són moments on cal l’aigua clara i el xocolate espés.


Gràcies per tot.

                                   Noticies més llegides


                                     Altres informacions sobre el blog  


Podeu agrandir els dos quadres clicant damunt i ho llegireu millor
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! Seguiu igual! Sobretot contrastar la informació. Ni bulos ni rumors.

Quadern ha dit...

Enhorabona

Jaume ha dit...

ENHORABONA COTORRA SOU LA VEU DE LA BONA GENT DEL POBLE. I COM DEIA BRECHT: "a la bona gent se la coneix en que resuta molt millor quan més se la coneix" i us coneguem més i molts per a saber que es cert i veridic la dita de Brecht. Per molts anys i milions d'entrades

Anònim ha dit...

Cotorra m'agradava més l'altre format...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Només ha canviat la imatge de fons.

El milió-ú ha dit...

On s'haveu amagat el pardal?

Mobilitat exterior ha dit...

Entrades i entrades, per moltes entrades FELICITATS!!!!! i moltes gracies per tot els que ens aporteu. Això no es paga en diners.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El tenim on sempre ha estat, al mateix lloc de sempre.

És a dir: en la capçalera del blog i en la icona del web. Modernitzat, com cal. Els temps no passen debades.

No t'agrada? No el recorda l'abstracció que hem fet el cap i el casc del Guerrer de Moixent? És la nostra contribució a l'íber, als nostres origens.