L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de novembre del 2013

L'associació ACUDE comença uns tallers d'atenció integral a persones dependents

Presentació ACUDE el passat octubre
L'associació ACUDE, de familiars i amics de persones dependents, dins de l'objectiu de donar suport als cuidadors realitza uns tallers dos dies a la setmana de 11 a 13 hores, dimarts i divendres, pel mati i fins el mes de juliol del 2014. Els tallers tenen lloc a la Llar del Jubilat, on qualsevol persona interessada pot acudir-hi directament en l’horari dels tallers per a informar-se’n.
 
La durada de cada sessió de treball és d’uns 90 minuts, que es dediquen a l'atenció integral de les persones dependents, la millora de la salut i la mobilitat. En psicomotricitat s'atén la recuperació de les funcions cognitives de memòria, atenció i llenguatge, entre altres, en les sessions dedicades a l’estimulació. Es realitzen treballs amb les famílies o cuidadores per tal que les activitats realitzades continuen en el domicili.
El regidor de Serveis Social, Víctor Borràs,  anima tots els integrants i voluntaris “a continuar amb el mateix ànim i constància a facilitar la vida i el dia a dia tant de les persones dependents com dels seus familiars. Pense que estos tallers són un bon punt d’arrelament social de les activitats de l'associació”.
ACUDE ha valorat el suport econòmic de les institucions públiques en usar fons de finançament com el Pla d'Ocupació, en què participa l'Ajuntament de Tavernes, i la cessió de local per a realitzar l'activitat a fi que no supose més despeses als usuaris.
Les persones interessades en formar part d'ACUDE poden adreçar-se a les oficines ubicades en el Centre Social Dolores Rojas, C/ Gabriel Hernández, 51, 2a planta. L'horari d'atenció és dijous de 17h a 19h.
-