L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.013
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.040

dijous, 14 de novembre de 2013

L'atenció en les oficines de Trànsit de València i Alzira serà amb cita prèvia a partir del 19 de novembre


L’Ajuntament de Tavernes informa en la seua pàgina web a tots els veïns de la ciutat que qualsevol gestió relacionada amb vehicles, conductors i sancions davant les oficines de la Direcció General de Trànsit de València i d’Alzira, la podran fer demanant cita prèvia per internet o per telèfon.
 
Els veïns de Tavernes que necessiten tramitar aquestes qüestions en les oficines de València i d’Alzira ho faran a partir del dia 19 de novembre amb cita prèvia, la qual podran sol·licitar a la pàgina web www.dgt.es o telefonant al 060.

Les cites prèvies es poden demanar a partir d'aquesta setmana. Amb la posada en marxa del servei de cita prèvia es millorarà el servei al ciutadà, que podrà triar el dia i l’hora que més bé li vinga, i així s’evitaran esperes innecessàries i s’agilitaran els tràmits, entre altres avantatges.

-