L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 de novembre del 2013

Una pedregada afecta la zona costanera de Tavernes. La pedra arriba en un any on molts llauradors no havien assegurat la taronja en eliminar el Ministeri les ajudes a les assegurances

El temporal que hem començat a patir s'ha deixat sentir en forma de pedregada en la zona costanera de Tavernes. Aquest matí hi hagut un periode de granissada prou intensa que ha afectat la zona del terme entre Casa Victor i Las Cinco Hermanas cap a la mar.

En aquestes circumstàncies, les zones afectades (a falta de major confirmació) serien "El Motllo", "el Vedat", "La Marina", part de "La Partida".... és a dir les zones que llinden amb la mar per on ha entrat la tronada.

Les fotografies, que ens han passat, han estat obtingudes en l'Avinguda de la Marina, a la platja, i donen idea de la magnitud de la tempesta. 

No sabem el mal que puga haver fet en la collita de taronja, ja en recolecció, però siga molt o poc, sempre és una circumstància que afecta negativament el nostre camp i els nostres llauradors.

 I ens arriba en un any en què molts llauradors no han assegurat la taronja perquè el Ministeri va eliminar les ajudes que tenia l'assegurança (una "gracieta" més del PP)  i la pòlissa enguany pujava entre el 40 i el 60% més.



El dia i el temporal encara no han acabat i en aquest moments en cau també mesclada amb aigua dins de Tavernes, però amb el que ha caigut de pedra en el terme es pot donar la trist circumstància que algun llaurador perda la collita i els diners invertits.
.