L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 15 de novembre del 2013

El dilluns 18 es repartiran els numeros per a la renovació del DNI

L'Ajuntament de Tavernes ha informat que els números de la renovació del DNI de novembre es donaran dilluns a partir de les 8 del matí.

Els veïns amb número de renovació del dia 8, seran convocats el dijous 21 de novembre per a expedir-lo, i podran passar a arreplegar-lo el dimarts 26 de novembre per l'Ajuntament.

La documentació que cal presentar per a la renovació és una foto actual, el DNI antic, el certificat d'empadronament en cas d'haver canviat de domicili i abonar 10,40 euros.

La documentació que cal presentar per al DNI per primera vegada és la partida literal de naixement expedida per a DNI, certificat d'empadronament i una foto actual. El menor ha de presentar-se acompanyat del pare, mare o persona legalment autoritzada amb DNI i abonar 10,40 euros.
-