L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 23 de gener del 2019

L'ONG Solidaritat amb el Tercer Món inaugurarà el projecte "Temps en Xarxa" a Valldigna Ràdio


L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa, a partir d'aquesta setmana un engrescador projecte solidari:  "Temps en Xarxa", una activitat, que promou la Regidoria de Serveis Socials que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola. L’espai radiofònic informatiu del project, que té el mateix nom, començarà a emetre’s el pròxim divendres dia 25, a les 11:30 hores.

"Temps en Xarxa" té com a objectiu crear una xarxa teixida per totes les associacions i ONG solidàries de la Valldigna per a publicitar la faena que duen a terme mitjançant tallers, xarrades i un programa a Valldigna Ràdio.


"Temps en Xarxa" és una nova fórmula per a connectar tot l’associacionisme i acostar el voluntariat i l’activitat a la resta de la població, afavorir la connectivitat, treballar en xarxa i cercar més socis i voluntaris perquè col·laboren amb estes associacions i ONG.


El primer espai radiofònic eixira a les ones el pròxim divendres a les 11:30 hores, i serà "Solidaritat amb el Tercer Món" l’encarregada d’estrenar el programa narrant tots el treballs que du a terme per a ajudar poblacions molt necessitades, explicar qui són, d’on vénen i quins són els seus projectes de futur. Eixe mateix divendres, 25 de gener, a les 19:30h, en el saló de plenaris municipal se celebrarà un acte divulgador de la seua tasca en pro d’un Món millor.


La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat la seua satisfacció “per poder engegar un projecte que donarà al teixit associatiu un nou impuls per a consolidar-se i fomentar el seu creixement. Cal recordar que "Temps en Xarxa" promou la participació de la ciutadania i la interacció i cooperació entre les ONG i les associacions i sobre tot, que és un espai on tothom té cabuda".