L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 20 de gener del 2019

Hi ha gent que no canvia



És igual que siga en hivern que a l'estiu, al poble com  a la platja: els mals costums hi ha gent que no se'ls trau de damunt. No en fan gens de cas d'una mínimes normes de comportament cívic, malgrat ser massa sabut per tots que els contenidors no són el lloc on dipositar les podes dels arbres dels jardins, o les restes de mundícia, sanitaris o sistemes de millora d'aigua potable, després d'una reforma. O en el cas del poble, de deixar un calentador enmig el carrer Nou. I ja és rar que es canvie en casa i no se l'emporte el fontaner...

Per a què vol l'Ajuntament establir un servei d'arreplegada de trastos vells si el veïnat no en fem cas? Per a què volem tindre un ecoparc on deixar totes aquestes coses, i debades, si la gent ho deixa on li ve de gust, sense pensar en la neteja del poble i el treball dels demés?



Després vénen els de sempre i es queixen del servei de neteja, de que si fora del contenidor hi ha trastos deixats en terra, etc etc. Mai no els hem llegit queixar-se del poc civisme de la gent. Per a alguns sembla ser que, només pel fet de ser treballadors de la neteja, les persones han d'atendre situacions fora d'horaris i, fins i tot, no contemplades en les seues obligacions, com es arreplegar restes de poda o calentadors. 



Recordem que l'Ajuntament té un servei setmanal d'arreplegada de trastos vells. Només cal telefonar a l'Ajuntament i els diran el dia i hora d'arreplegada i com han d'actuar.

I si no hi ha prou, també disposem a Tavernes d'un servei d'ecoparc, gratuït, on es pot anar tots els dies i es pot abocar de tot: enderrocs, mundícia, roba, electrodomèstics, etc etc. I debades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es molt extrany que totes les vegad es siga en el mateix lloc i no puguen saber qui son, pues seran prop de aon tiren els trastos.