L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de gener del 2019

Borja Ortega correrà en el Campionat d'Espanya Sub18 i Judit Blasco i Lisi Marina participaran diumenge en el Campionat d'Espanya de Saragossa



L'atleta valler Borja Ortega, del Centre Excursionista Atletisme de Tavernes, ha aconseguit la marca mínima que exigeix la Federació Espanyola d'Atletisme per poder participar en el pròxim Campionat d'Espanya Sub 18 en la prova de 1500 metres. L'atleta valler ha obtingut un registre de registre de 4 minuts 09 segons 24 centèsimes.



L'atleta valler també ostenta la mínima en els 800 metres llisos i es col·loca el seté amb les dues proves al rànquing nacional. L'atleta enguany vist els colors morats de l'equip d'Atletisme Sitges.




Cal també indicar que les fémines valleres del Centre Excursionista, Judit Blasco i Lisi Marina formaran part de l'equip gandià C.A Safor Delikia per participar en el Campionat d'Espanya que se celebrarà el pròxim diumenge dia 27 a Saragossa. Judit hi participarà als relleus mentre Lisi serà titular en els 300 metres llisos i en relleus.