L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 13 de juny del 2017

Qualsevol lloc és bo per alguns per tirar els seus trastos, sense pensar en conseqüències.



És un conjunt de material aparegut com per art de màgic al peu de la muntanya, en una zona que pot representar un gran perill si es cala foc.


Cal vore la poca consciència i cura que tenim pel medi ambient i com alguns són capaços de deixar abandonat, en zones d'evident perill d'incendi, material que crema fàcilment i que pot posar en perill tota la vegetació de Les Creus i, fins i tot, la part alta del poble.


No tenim remei. És rara la setmana que no ens envien unes quantes fotos semblants, de denuncia. L'autor d'aquestes fotos ens diu.: eixos que van fent fotos per ahí per criticar el govern, perquè mai fotografien això? Dit queda.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que volem ferli mal al ayuntament, antes estaven callaets i no veien res.

Anònim ha dit...

Tan els costa anar al ecoparc?

Anònim ha dit...

Que asco de gentola gorrina i desconsidera hi ha en este poble,el majors donen un exemple que pa que,estem condemnats....tirant la basura a deshora,on no toca,deixant merda alla per on pasen...sols hi ha que anar al prado de les tomaques qualsevol mati,i si es diumenge et pots cagar.Hui mateix unes mares sentades en banquet,els fills a 2 metres trencant arbustos,arrancant rames i demes i elles tan tranquiles.No ensenyen valors als fills,per no parlar de la locura de la marijuana"pero aixo es altre tema".
El que deia:Estem condemnats.