L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 6 de juny del 2017

L’Ajuntament contractarà 59 peons agrícoles amb col·laboració amb el SERVEF


L’Ajuntament contractarà 59 peons agrícoles amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per a pal·liar la desocupació agrícola estacional. Les persones interessades tenen de temps per a presentar les sol·licituds fins al 14 de juny en el Braç Treballador. 

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer ha manifestat que la subvenció del Ministeri permet en certa manera, pal·liar la desocupació agrícola estacional. "Podrem contractar 59 treballadors agrícoles que tindran la possibilitat de fer accions de condicionament i millora dels espais naturals i l’entorn de la nostra ciutat”.

 Les contractacions importen una inversió de 146.000 euros de la subvenció del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i vora 7.000 euros que aporta l’Ajuntament de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament.

Els requisits  per a poder accedir a una d’estes contractacions són estar en situació de desocupació, haver cotitzat tres mesos durant l’últim any (dels quals un ha de ser en els darrers nou mesos); i un dia cotitzat computarà com un mes (sempre que siguen dies en mesos diferents). Per a rebre més informació els interessats podran passar per l’Agència de Foment Local c/ Calvari 87.