L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 9 de juny del 2017

Campanya de DMD “Per una mort digna”




Organitzada per l’associació DMD (Dret a morir dignament) i en col·laboració amb l’Ajuntament es dóna a conèixer a la nostra ciutat la campanya “Dret a una mort digna”.

El pròxim dimecres, dia 14,  es projectarà a la Casa de la Cultura a partir de les 7 de la vesprada la pel·lícula d’Alejandro Abenamar “Mar adentro” (2004) . És una  pel·lícula espanyola basada en la vida de Ramón Sampedro, un tetraplègic que va fer campanya durant 28 anys en defensa de l'eutanàsia i del propi dret a morir dignament.  La pel·lícula va guanyar l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i el Globus d'Or. A Espanya va rebre 14 premis Goya, el rècord fins ara.  En acabar la projecció hi haurà un col·loqui a càrrec de la doctora Teresa Sala.

La projecció de “Mar adentro” servirà de marc per a la conferència anunciada el dijous, dia15, a càrrec de Javier Velasco, psicòleg i president de DMD on s’aclariran molts conceptes sobre la disponibilitat de la pròpia vida. Serà també a les 7 de la vesprada a la Casa de la Cultura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Abans de poder morir dignament, s'hauria d'aspirar a poder viure dignament, amb els recolzaments, per part de l'administració corresponoetent, per tal que les persones amb diversitat funcional, i ganes de viure, pogueren fer una vida digna, amb qualitat dins del que la seua diversitat funcional li permetra, i com a exemple un dels fisics de mes renom, Stephen Hawking