L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 28 d’octubre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Les notes de premsa,el web municipal i nosaltres, gent de la Cotorra.



No solem parlar de nosaltres sinó és per informar de les estadístiques del blog,  però ho fem per aclarir algunes coses perquè hi ha blogs, ideològicament oposats a nosaltres i molt defensors de “lo popular”, amb afirmacions falses sobre la Cotorra. També hi ha algun lector/a que ens ompli amb comentaris plens d'elucubracions mentals que fan riure.

Els blogs afins a “lo popular” diuen que nosaltres fem les notes del Gabinet de Premsa de l’Ajuntament, cosa que és completament falsa, i perquè les escrivim nosaltres les publiquem abans que els diaris i, fins i tot, tant o més ràpids que el web municipal i que si patatin i patatan.... De risa vaja! I falsetats!

Anem a pams: Quan es va crear el Gabinet de Premsa vam comprovar que diaris, televisions  i blogs comarcals, en el poble “La Veu de la Valldigna”, rebien les notes de premsa i vam preguntar si ens les podien enviar. La resposta va ser afirmativa i des d'aleshores ens les envien com ho fan a les associacions, entitats i clubs locals, sempre que ho demanen. Fa anys que estem en el llistat de l'Ajuntament i gràcies a la tecnologia, ara les rebem també als mòbils de la gent de l’equip, i per això la publicació ací al blog és ràpida.

No té cap ni peus eixa acusació de que ho publiquem abans dels diaris per privilegis. Això és fals. Tots rebem la nota de premsa al mateix temps, i igual que nosaltres els blogs comarcals solen publicar-ho immediatament. Ningú de nosaltres, ningú, tenim cap de culpa que les edicions en paper es publiquen el dia després.

I quant al cas del web municipal, simplement dir que no és una tasca ni responsabilitat nostra. No sabem, ni podem saber - realment tampoc ens interessa-  si ja s'ha publicat o si es publicarà o no i quant la notícia: el nostre deure és quan la rebem,  publicar-la i punt. És el que fem.

A aquests blogs dir que, per obtindre les notes de premsa de l’Ajuntament, suposem que el camí serà el mateix que vam seguir nosaltres: dirigir-se al Gabinet de Premsa i demanar que els les envien.

De totes maneres, si tal com comenta un d'aquest blogs, eixes notes de premsa les tenen al seu abast perquè són públiques no sabem a què vénen les seus afirmacions, com també és  incomprensible que mai, mai no n'hagen publicat cap nota "oficial".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Més anticompromís que populars

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment populars. I no passa res,que això és la democràcia, que cadascú puga tindre i defendre una ideologia.

Ara, un blog que publica totes les notes del PP i, fins i tot, algunes abans del blog oficios del PP...

Anònim ha dit...

Jo soc totalment antipopular i em semba fatal que les notes de premsa s'envien des del gabinet als mitjans,blogs i associacions i no pels propis mitjans:webs i xarxes,que no en són pocs. Deurieu pegar-li un tiró d'orelles públic al govern perque almenys publique directament abans de passar les notes,sino tenen raó els que pensen que agrada més les vehiculacions oficioses que les oficials,i com dieu dels blogs del PP,agrada més la noticia en mitjans anònims que en els oficials.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Lamentem dir-ho, però no és com vosté diu.

Hem dit que és completament fals que les escrivim nosaltres i que per això les publiquem abans que els diaris, com també es fals que les publiquem més ràpids que el web municipal. Això qualsevol ho pot comprovar mirant les hores de publicació, en el web i en els altres blogs (en La Cotorra, el Quadern d'Enric o Diari Serpis, per exemple). Comproveu-ho i després parlem.

El web municipal, segons sap tothom, el duen els tècnics informàtics municipals i les notes de premsa ixen del Gabinet de Premsa. Suposem que si un dia s'ha endarrerit una publicació haurà estat per un problema en el web o altra tasca urgent dels informàtics.