L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

divendres, 7 d’octubre del 2016

L'alcalde i la regidora d'Educació es reuneixen amb el director general de Política Educativa


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de la regidora d'educació Bea Ferreres Gil, s'han eunit amb el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana Mestre, per a tractar diversos temes que afecten a Tavernes.

L'alcalde ha agraït la implicació dels alts càrrecs de la Conselleria d'Educació, dels quals afirma que són persones del sector educatiu i experts en els temes que tractem.

Aquesta reunió és una més de les moltes que està efectuant l'alcalde i els regidors implicats en eles diverses àrees municipals per tal de donar a conéixer les necessitats que té Tavernes.

Un altre dels objectius d'aquestes reunions és eliminar la invisibilitat que tenia el nostre poble respecte al govern de la Generalitat durant el govern municipal del PP, una situació que va fer que ni s'iniciara la ronda de circumval·lació, ni la nova depuradora, ni la electrificació del Polígon el Golfo ni dels sectors de la platja, o si recordem en el pla educatiu, ni redactar el projecte de millora de l'IES Jaume II el Just.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

M' agradaría saber si ens estes reunions,també sa parlat de les necessitats que té un xiquet en el col.legi en enfermetat greu ,com es posar una enfermera.Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpe, però eixes preguntes tan personals pensem que s'han de fer a la direcció del centre i que faça les gestions que calga i no en un blog.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpe, però eixes preguntes tan personals pensem que s'han de fer a la direcció del centre i que faça les gestions que calga i no en un blog.

Anònim ha dit...

Si les gestions ja sé quines són les q es tenen q fer, tan sols era contestar si sa parlat o no.

Anònim ha dit...

Vec que la falta de contestació ha sigut no.
Esta necessitat d aquestos xiquets de Tavernes ,també és un punt a tractar.