L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

divendres, 28 d’octubre de 2016

Vols viure una experiència inoblidable i única? Apunta't a una nit en un campament neandertal, a la cova del Bolomor


Viure una nit com si fores en un campament neandertal ja és possible gràcies a l'activitat que es desenvolupara el dissabte, dia 29 d'octubre, a la cova del Bolomor.

La vivència d'una nit en un campament de l'home de Neandertal és una experiència única i s'ofereix demà dissabte, dia 29, com a última representació de l'any en sessió doble. Es recrearà la vida en campament, alhora que es descobrirà la història del grup que va habitar la cova fa 235.000 anys, a partir d’una representació amb actors que faran les activitats, en el mateix escenari de la cova.


El campament es recrearà a través d’elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades, tal com es va realitzar els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València, una vegada més, donen suport a aquestes iniciatives que difonen i atorguen valor a la cova del Bolomor, un jaciment arqueològic que representa un espai important per a descobrir els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu i de la vida dels primers pobladors de les terres valencianes.

1 comentari:

Veïna ha dit...

Malauradament certes nits a Tavernes no fa falta pujar a la cova del Bolomor per a ensopegar amb alguns exemplars de neandertals.