L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 25 d’octubre del 2016

L'Ajuntament finalitza obres de restauració i un conjunt de milloras en el Cementeri


L’Ajuntament de Tavernes ha acabat les obres de restauració i millora en el Cementeri Municipal que van començar a final de l’estiu.  Es tracta d’una sèrie d’actuacions destinades a restaurar diverses soleres de formigó que es trobaven en mal estat, així com d’adequar el reg en el Jardí de la Memòria.

Aprofitant aquestes millores s'ha reparat i posat en marxa la font situada al centre de la zona de soterrament en terra, i s’han realitzat actuacions en els lavabos d’hòmens i dones.

Les obres en els lavabos han tingut com objectiu principal fer-los accessibles i també dotar-los de millors elements i ventilació, amb la qual cosa es guanya en accessibilitat, al temps que s'han reparat els sostres.

Les obres han representat una inversió de 8.374,03 euros amb fons propis del pressupost municipal.

Cal també indicar que enguany, els usuaris del cementeri disposaran d’una nova escala mòbil i més protegida amb la qual cosa es facilita l’accés als nínxols d’una manera més segura.