L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 22 d’octubre del 2016

Anit se va celebrar la VIIé Gala de la LLuita contra el Càncer



Tavernes es va bolcar ahir en la VIIé Gala de Lluita contra el Càncer celebrada a la Casa de la Cultura organitzada per l'AECC i el col·lectiu local que presideix Encarnita Carrión i la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

Molts vallers i valleres s'hi donaren cita per fer palés el seu ajut amb l'aportació dels 7 euros de l'entrada per recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer i presenciar l'espectacle on actuaren cantants, humoristes i ballarins de forma altruista.

La gala va anar desgranant al llarg de la nit un conjunt d'actuacions variades on es mesclaven artistes de fora de Tavernes i altres locals, en la que va resultar una bona vetllada per a un bon fi.

Complint  les normes de l'organització, no publiquem cap imatges de la gala, només la del logo que presidia l'escenari de la Casa de la Cultura.  

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mala decisió no voler que feren fotos i més que vosaltres nomes feu que informar, i això els beneficia i els fa propaganda. Igual hui o demà vos ne envien però ja es una altra cosa i serien a bou passat.