L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 28 d’octubre del 2016

La marxa BTT de la Falla Cambro té més de 80 inscrits



Més de 80 ciclistes han confirmat ja la participació en la tercera edició de la Cursa BTT a Tavernes de la Valldigna, un esdeveniment que organitza la Falla Cambo. Cal recordar que l'any passat es va arribar als cent corredors, mentre que la primera vegada que s'organitzava va comptar amb més de 140.

La Falla Cambro ha penjat en el seu perfil de Facebook un vídeo Andrew Starykowitcz, triatleta internacional, rècord del món de ironman del sector de bici en contrarellotge individual i que ha batut tres vegades el rècord de bici en la prova de ironman, en el qual desitja sort a tots els participants en l'esdeveniment del pròxim diumenge, 30 d'octubre. El vídeo porta més de 700 reproduccions i ha sigut compartit per quasi una vintena de internautes.

A més, la Cursa BTT de la Falla Cambro comptarà amb un participant de luxe. Rubén Figueres, empresari gandià, exassessor del president nord-americà Barack Obama, escriptor i esportista ha confirmat la seua inscripció en la marxa.

El termini per a inscriure's està obert fins al mateix dia de la carrera. El preu és de 16 euros sempre que es realitze a través de la web Cronok30 fins al diumenge, mentre que els inscrits en l'últim moment en pagaran 20.