L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dissabte, 8 d’octubre del 2016

XL Festival de Balls Populars

Grup de Tavernes i la rondalla

Anit al Passeig del País Valencià va tindre lloc el  XL Festival de Balls Populars amb la participació de la Colla Pas Pla de Cullera i el Grup de Balls Populars de la Vall de Tavernes. La celebració d'aquest esdeveniment venia traslladat des de les Festes del Poble, quan es va considerar amb el consens de l'organització traslladar-lo a la festivitat del 9 d'octubre.

L'espectacle va resultar animat, vistós i de gran colorit per les evolucions dels dos grups participants que posaren de la seua banda tot el millor per agradar a la gran quantitat de gent que omplia el passeig i que va premiar amb molt aplaudiments les interpretacions. 





Cal indicar que l'espectacle el va obrir l'escola de ball dels nostres Grup de Balls Populars de la Vall de Tavernes, el va continuar el grup de Cullera i tancava l'acte "els majors" del poble. El balladors i balladores de Tavernes van estar acompanyats durant tota l'actuació per la rondalla vallera.


L'acte va cloure amb el lliurament d'un detall, un típic socarrat valencià, per banda de l'alcalde Jordi Joan i la regidora de Cultura, Encara Mifsud, a cadascun dels grups participants.