L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 15 d’octubre del 2016

Arribem als 2'3 milions de pàgines llegides: 1.587 de mitjana diària des del darrer control



Assolim nou record: hem arribat a 2’3 milions de pàgines llegides, amb una mitjana de lectura de 1.587  pàgines al dia des del darrer recompte. La tendència alcista iniciada el passat mes de març en arribar als 2 milions de pàgines, va continuar amb els 2’1 milions el 10 de juny, i els 2’2 milions el 13 d’agost, i avui, dia 15 d’octubre, hem arribat a la  xifra de 2’3 milions.

Això vol dir que, en dos mesos i 2 dies, han estat 100.000 les lectures que hem tingut a les nostres pàgines, la qual cosa ens dóna aquests 1.587 pàgines llegides de mitjana cada dia. Pensem que és una xifra que no està gens malament per a un blog local de notícies. Per tant, només tenim paraules d’agraïment a tots i a totes les que ens seguiu.

Els temes més llegits en aquests dos mesos han estat els referents a la presentació del llibre de Vicent Baydal sobre els valencians (2.249 lectures), o la crònica del ball de disfresses (amb 1722), la de les 150 persones que participaren en la concentració antibous (amb 1.752) i l’article d’opinió  “El gran espectacle taurí a la Valldigna” amb 1643. Per darrere, i en ordre decreixent, queden l’aparició de dues tortugues mortes a la platja (1.504), el cas Mario Enguix quan el regidor va acusar a Josep Llácer (1.461) d'un fet que ell havia votat a favor, o el nomenament de Raquel com a secretària del Bloc (1.230) o el viatge a Atapuerca (1.104).

En els 8 anys i 4 mesos que du aquest projecte, ja hem superat els 9.000 articles i els 22.200 comentaris publicats. Gens malament per a un blog de noticies locals, amb alguna incursió en la política general sempre que la notícia fos d’interés als valencians i valencianes.

I som un blog on sempre hem posat per davant la veracitat informativa, on sempre hem contrastat i consultat les dades que hem donat i on mai hem donat cabuda a les xafarderies, ni comentaris de carrer, i on com es pot veure i comprovar mai hem entrat en valoracions o notícies de la vida privada de cap polític i/o familiars. I ho hem de dir: hem hagut de fer moltes vegades autocensura en aquests temes, per no caure al nivell d’altres blogs, que semblen massa vegades els programes de xafarderies de TV.

I no ens hem amagat mai i ho repetim: ho hem fet, i ho farem, des d’una òptica valencianista, en  defensa dels valors de la nostra terra, dels nostres costum i la nostra llengua, i al costat dels partits que hi fan el mateix. 

I aquest projecte, per molt que es diga, no és una obra individual sinó que és possible gràcies a un equip de gent compromesa amb la informació veraç, correcta i contrastada de tot el que publiquem que passa a la nostra ciutat. I ho demostrem amb el treball i dedicació dia a dia.