L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 d’octubre del 2016

L'alcalde de Nàquera retira l'arma a la meitat de la plantilla de policia perquè està de baixa


L'alcalde de Nàquera Damián Ibáñez, que és el responsable de la seguretat local,  ha ordenat retirar l'arma a deu agents dels vint-i-u de la plantilla de la policia local, per estar de baixa, segons publica el diari Levante-EMV.
 
Per la seua part, el cap de la policia ha canviat els codis de la caixes de seguretat on es guarden els revòlvers que utilitzen els agents i que se situen en un armer comú per a tots els equips d'autodefensa.

L'equip de govern ha assenyalat que davant l'actual situació de baixes "l'ajuntament s'ha posat en contacte amb la mútua i amb l'empresa de prevenció de riscos laborals perquè analitzen la situació actual de la plantilla i les possibles mesures a adoptar".

Per tant, i per seguretat, la Prefectura ha bloquejat els armers dels agents de baixa, i ha dit que hauran de demostrar les condicions psico-físiques necessàries, a través d'un certificat mèdic per tornar-la a usar.

El Decret 18/1995, del Govern Valencià, al seu article 11 del Títol 1 diu que no podran tindre ni usar armes els policies les condicions físiques o psíquiques dels quals els ho impedisquen, especialment aquelles que la possessió i ús representen un risc propi o alié.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I....?

Anònim ha dit...

Res home,ací la llei que s ha d'aplicar es la del 'sidicato'

Anònim ha dit...

I....resulta que retrau el tema de les pistoles la regidora del PP en la seua nota de premsa. Es pot veure que no era un tema tan estrany regular les comprovacions per a poder portar arma els policies, però com sempre, es diu el que políticament interessa, i.... deixem de costat el que realment interessa. Massa política PPbarata que està posant en entredit la seguretat de tots, com ella mateixa diu.

Veïna ha dit...

Un epidèmia en la policia local de Nàquera, i no sols en eixe poble, i que es propaga proporcionalment a la pròximitat amb un determinat agent infecciòs anomenat amb unes sigles rares que ara no recorde però comença per S.