L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 d’octubre del 2016

"On està la corrupció està Rajoy i un país amb govern corrupte és un estat fallit" va dir Mònica Oltra en la visita a Tavernes

Mònica Oltra en la roda de premsa d'ahir
La vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, no va perdre el temps ahir a Tavernes, i després de reunir-se amb l’alcalde Jordi Joan i portaveus dels partits del consistori, en la roda posterior va fer una valoració de la situació política actual a preguntes dels periodistes. 
Mònica Oltra es va mostrar contrària a que el PSOE facilite la investidura de Mariano Rajoy i va assenyalar que això és posar al front del govern “un partit que s’ha instal·lat en la corrupció”. 

La líder de Compromís va remarcar que, a més, cal evitar un govern de Rajoy perquè després del que hem tingut els valencians amb els seus governs anteriors “ni és bo per als valencians ni tampoc per a la resta d’Espanya”. Ací va recordar la frase de Rajoy de que el canvi dels sistema de finançament i que siga just per als valencians no entra en les seues prioritats i per tant “ cal evitar un president que diu que no som una prioritat, quan estem infrafinançat” per indicar que els valencians no volem ser més que ningú “però estem farts de ser sempre menys que tots i de ser l’últim de la fila”.

Oltra va remarcar que els valencians necessitem més autoestima i fer més pressió perquè està vist que amb bon caràcter i sense posar molts problemes ens hem convertit en invisibles per al Govern d’Espanya i “els valencians hem d’eixir d’eixa invisibilitat” per tant un Rajoy president no era una bona notícia per al País Valencià ni per a l’Estat.


I entre els motius que indicava es que Rajoy ha estat el president de les retallades en sanitat, educació i drets socials, és qui ha deixat sec el fons de les pensions on recordava que només hi ha diners fins a desembre del 2017 mentre ha dedicat els diners de les pensions a pagar altres coses, que no ha gestionat com correspon i perquè ha baixat els impostos a qui més té, per acabar advertint que “on hi ha la corrupció està Rajoy i un país que tolera un govern corrupte es puja al tren que du a un estat fallit”. 

Oltra va indicar que cal una regeneració del PP però només pot regenerar-se des de l’oposició al temps que va recordar que la trama Gurtel va estar operant dins de Genova, la seu del PP a Madrid, amb la qual cosa afirmava que “l’única manera que deixen de robar és que no estiguen en cap govern. Que prenga el relleu la gent nova del partit”

Sobre que ha de fer el PSOE va dir que “vorà el que fa. Jo no dic a un partit què ha de fer, però si faciliten la investidura de Rajoy, en el seu pecat portarem tots la penitència” per afegir que no pensava que això modifiqués res del en el govern valencià de l’Acord del Botànic del qual deia que té bona salut. 

Segons Mònica Oltra el Govern del Botànic continuarà mentre es complisca el pacte i hi ha previst prompte una ampliació, segurament la setmana que ve.