L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Suma i contínua: el govern de Rajoy contínua marginant els valencians


 
El Ministeri d'Hisenda ha negat la petició del Govern valencià d'incloure una partida de 38 milions d'euros per al transport metropolità de l'àrea de València.

Una carta del ministeri d'Hisenda, que dirigeix el ministre Montoro del PP, informa que no és possible contemplar en els pressupostos del 2017 de l’Estat la sol·licitud de finançament per al transport metropolità de l'àrea de València sol·licitada pel Govern valencià.

El que més ha dolgut al Consell és la pressa a contestar: una setmana escassa i amb una resposta que demostra la falta de voluntat política que té el govern de Rajoy de complir amb els valencians.

De nou, el Govern del PP no expressa la més mínima voluntat de donar un tracte d'igualtat als valencians pel que fa a altres autonomies. Cal recordar que des de l'any 2011, els valencians hem deixat de rebre més de 350 milions d'euros en subvencions de l'Estat per al transport metropolità. En els pressupostos del 2016, l'àrea metropolitana de Madrid va rebre 126 milions d'euros, Barcelona més de 98 i  Canàries 25, mentre València no veu un euro des de fa anys.