L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dijous, 27 d’octubre de 2016

L'Ajuntament de Tavernes contractarà 8 persones dins del Programa d'Iniciativa Social


L'Ajuntament de Tavernes contractarà 8 persones desocupades gràcies a l'ajuda de 80.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través del Servef.

El Programa d’Iniciativa Social, que inclou el Salari Jove, la Regidoria de Foment contractarà durant nou mesos tres joves desocupats, menors de 30 anys, sense experiència, entre els quals hi haurà un enginyer tècnic, un programador informàtic i un oficial d’electricitat.

A més, les ajudes tenen com a destinataris les persones desocupades de llarga duració. En total es buscaran tres auxiliars d’ajuda a domicili i un administratiu per a treballar durant quatre mesos. Este Pla d’Ocupació també contempla un orientador laboral que tindrà un contracte de sis mesos.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “l’objectiu és promoure i assegurar unes polítiques adequades per a la integració laboral dels col·lectius que presenten majors dificultats, com els jóvens i els desocupats de llarga duració”.

El SERVEF seleccionarà els treballadors seguint els criteris de major adequació al lloc de treball que s’ofereix, ser persona amb discapacitat, nivell de protecció per desocupació, responsabilitats familiars, dona en situació de risc o aturat de llarga durada. 

Les persones que estiguen interessades poden informar-se en el departament de Foment Local en el Braç Treballador.

Segons el web municipal