L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 21 d’octubre del 2016

L'Ajuntament prepara una nova edició del taller de memòria per a la gent gran


La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes, que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola, està organitzant un nou taller de memòria gratuït, després de la gran acceptació que va tindre per part dels veïns de Tavernes la passada edició.

L’Ajuntament de Tavernes vol donar continuïtat a una activitat que millora la qualitat de vida de la gent gran de Tavernes i entre els objectius del taller trobem afavorir un envelliment actiu i saludable a través de l’estimulació cognitiva.

L’activitat, que està pendent de confirmar la data d'inici, tindrà una durada de tres mesos i les persones majors podran reforçar l’atenció i la memòria a través de jocs. La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “a més, treballaran en grup, cosa que afavoreix la relació, la participació i l’exercitació de la ment. El nostre objectiu és que disposen de l’ajuda necessària per a aconseguir un envelliment actiu”.

A falta de determinar la data d'inici, si que s'ha confirmat que les sessions seran de 17:00 a 18:30 hores tots els dilluns en el Centre Social Dolores Rojas, en la Llar dels Jubilats. La matrícula la podran fer fins al 2 de novembre en l’Edifici Braç Treballador.