L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 16 d’octubre del 2016

Més de gasolinera o la història es repeteix.

Una empresa ha sol·licitat llicència, tant mediambiental com d'obres, per a instal·lar una gasolinera en un solar del casc urbà.

Tant els veïns com el propi Govern local s'oposen a aquesta instal·lació per trobar-se en plena zona d'afecció veïnal, i sobre aquest tema l'alcalde afirma que no està a favor que òbriga la gasolinera en aqueix punt, però reconeix que si l'empresa compleix amb tots els requisits, "no anem a tenir més remei que atorgar-li la llicència".

 L'alcalde va convocar a una reunió amb els veïns de la zona afectats per la instal·lació i ha indicat que "anem a fer tot el que estiga en les nostres mans per a evitar que s'instal·le una estació de servei en aqueix punt però cal recordar que es tracta d'un procediment reglat en el qual, si l'empresa compleix amb tots els requisits, no se li pot denegar la llicència".

L'ús del solar adquirit per l'empresa és terciari i per tant està permesa la instal·lació de la gasolinera.  Paral·lelament als tràmits administratius de l'Ajuntament,  un grup de veïns ha iniciat una recollida de signatures reclamant que no es permeta la construcció d'aquesta infraestructura.

L'oposició ha criticat al Govern local  i l'acusa d'haver decidit la instal·lació de la gasolinera. 

Fins a ací en extracte la notícia que va publicar Levante-EMV, sobre la localitat  d'Oliva. Allí, a Oliva els ha sorgit el conflicte i l'alcalde David González, de Compromís, haurà de bregar amb el problema.

Aquest solar d'Oliva on volen instal·lar la gasolinera  està prop d'un col·legi d'infantil i de primària, l'Hort de Palau, i també al costat d'un solar dotacional sanitari. 

I que ha dit l'oposició? Doncs, almenys en aquest cas, ha estat el PSOE, que diu que la culpa és de Compromís de que es demane la llicència, als quals l'alcalde els ha recordat que "el consistori no escull el solar sinó el promotor de la gasolinera", i per tant els diu que les crítiques socialistes no tenen fonament.

Tot això ens ha recordat Tavernes, fins i tot, les acusacions de l'oposició culpant al govern municipal i a l'alcalde de Compromís.  

Des d'ací sort als veïns d'Oliva i al seu alcalde, i a vore si gràcies on es troba el solar, entre un centre escolar i una dotació de sanitat, l'alcalde pot trobar arguments perquè no vaja endavant.