L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Tavernes se solidaritza contra el càncer


La VIIé Gala de Lluita contra el Càncer se celebrarà el dia 21 d’octubre i, a més, es faran dos xarrades informatives a càrrec de metges experts de l'Hospital La Fe i del Centre de Salut de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes col·labora un any més en aquesta gala de Lluita contra el Càncer que està organitzada pel col·lectiu local que presideix Encarnita Carrión i la AECC, amb l'objectiu de recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer. L’acte serà el divendres dia 21 d’octubre en la Casa de la Cultura, a les 21.30 hores.

A l'acte actuaran cantants, humoristes i ballarins de forma altruista. La gala estarà presentada per Sergio Lázaro i comptarà amb 12 actuacions variades, des de la paròdia d’El humor de los Quillos, passant pels ballarins de Bahía Baila o la cobla de Raquel Verdejo fins a les veus de Mariantxu i José María Decalle.

Enguany, a més dels artistes foranis, hi haurà una bona presència de cantants locals, com José David Sanfélix, Diana Sansaloni, Pacific Blue, Joan, Nora,  així com la Vall-tu-kà o l’exhibició de la Factoria Pàdel.

L'entrada a l'acte costa 7 euros, però realment no es fa en concepte d'entrada sinó de donatiu donat que els ingressos es destinen a aquesta noble causa.


Xerrades sobre el càncer 

A més de la gala, hi haurà programades dues xarrades informatives i educatives sobre el càncer de còlon, i el tabaquisme i el càncer. Seran a càrrec de la Dra. Teresa Sala, excap de la Unitat d'Endoscòpies de l'Hospital Universitari La Fe, i el Dr. José Manuel Soler, coordinador del Centre de Salut de Tavernes. Tindran lloc els dies 18 i 20, respectivament, en la Casa de la Cultura a les 19 hores.

Font:  web municipal