L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dilluns, 10 d’octubre del 2016

Protecció Civl rep un reconeixement pel treball que du a cap en emergències


Protecció Civil de Tavernes ha rebut un nou reconeixement al seu treball en el acte commemoratiu del Dia de les Emergències celebrat a Carcaixent amb motiu del  32é aniversari de Protecció Civil.

Els voluntaris de Protecció Civil de Tavernes van estar acompanyats per la regidora responsable de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes, Llum Sansaloni, de Compromís, que els va donar el suport oficial de l'Ajuntament i el seu propi.
 
Cal recordar que l’agrupació de voluntaris de Tavernes va participar en l’incendi que afectà el municipi de Carcaixent el mes de juny passat i per aquesta raó, i pels treballs duts a terme durant els dies que va durar l'incendia, sense oblidar totes les tasques que van de manera voluntària i altruista, han rebut el reconeixement.

L'acte commemoratiu del 32é aniversari de Protecció Civil va servir igualment perqupe tots els grups d’intervenció que participen en les emergències donaren a conèixer els mitjans materials i humans de què disposen davant una emergència.