L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 18 d’octubre del 2016

ACTUALITZAT: Es cala foc un habitatge del Carrer la Sang



Aquesta  vesprada vora a les 7 ha corregut per les xarxes la notícia de que s'havia incendiat una casa, primer deien que per la zona de la plaça 9 d'Octubres i després que era una casa del Carrer la Sang.

Al lloc s'ha acostat la Policia Local, Protecció Civil i posteriorment una dotació de dos camions del parc de bombers per sufocar el foc. Al cap de pocs minuts, el fum que es veia com podeu vore en les fotografies des de molts punts de la població, s'ha deixat de vore.
 
El fum de l'incendi es veia des de molts llocs 
A falta d'una confirmació oficial, segons s'ha dit més que una casa on viuria gent seria un local que serviria per guardar coses. 

Hi afegim unes fotos del facebook de Protecció Civil:


 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'oblides de Protecció Civil. ;)

La Cotorra de la Vall ha dit...

No teníem cap referència. Disculpeu-nos. Ho afegim.