L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 27 d’octubre del 2016

El subdirector general de Mobilitat, Obres Públiques i Transport, Josep Llin, visita Tavernes per conèixer els punts conflictius de la CV-50



 El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, la regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, i tècnics de l’Ajuntament han acompanyat avui matí el subdirector general de Mobilitat, Obres Públiques i Transport, Josep Llin, el director Territorial de Carreteres, Vicente Serrano, i tècnics de la Conselleria per comprovar "in situ" l’intens trànsit que pateix cada dia la CV-50 al seu pas per Tavernes.

L’objectiu ha estat recórrer els punts més conflictius per buscar una solució als problemes de trànsit, que passen per facilitar els veïns poder travessar d’un costat a l’altre amb seguretat, i també que els vehicles tinguen una major fluïdesa, però no una major velocitat.


Des de la Conselleria s’han valorat les propostes que es van fer per part de l’Ajuntament i s’han implicat en el projecte, prioritzant calmar el trànsit, buscar la millor ubicació dels autobusos, dels semàfors i dels passos de vianants, entre altres mesures. Tot amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat sostenible i una major seguretat viària de la CV-50 al seu pas per Tavernes.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha manifestat el seu agraïment per la implicació del subdirector, Josep Llin, i ha assenyalat que s’està treballant conjuntament per poder solucionar quan abans millor els greus problemes que pateix Tavernes i la seua travessera.