L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dilluns, 10 d’octubre del 2016

La falla Passeig guanya el concurs de paelles del Mig Any Faller de Tavernes.


La comissió de la falla Passeig novament ha aconseguit el primer premi a la millor paella cuinada en el Mig Any Faller dl 2017 d'un total de més de 50 que es van presentar el passat dissabte al concurs.

La falla Passeig és per tant la que més vegades ha guanyat aquest concurs i , a més, revalida el titol que ja va aconseguir el Mig Any Faller del 2015 (el 2016 no es va celebrar per la pluja). La falla ervalid q eu mst difi
Novament, aquesta comissió s'endú el primer premi a la millor paella d'entre les més de 50 que es cuinaren el dissabte per la nit amb motiu del mig any faller. Aquesta falla s'eregeix com la que més concursos de paelles ha guanyat ja que revalida el campionat aconseguit en 2015. (La edició de 2016 no es va fer degut a la pluja). La falla Cambro i Portal de Valldigna han aconseguit el 2n i 3r premi respectivament.

A la fotografia la fallera major del Passeig, Lorena Marti, rep de mans de la fallera majora de Tavernes, Ana Benavent i del president de la Federacio de Falles, Salva Talens, el cuixot de pernil ofert per la FDF a la falla guanyadora.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any que ve que posen més poliklins.
Alguns vaen fer les necesitats pel carrer i entrades de cotxeres.

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig!!