L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 29 d’octubre del 2016

EL PSOE fa president Mariano Rajoy

No hi ha hagut sorpreses;  Mariano Rajoy del PP ha estat investit president del govern espanyol en rebre 170 vots a favor —PP, C’s i Coalició Canàries— en la segona votació, però en realitat han estat les 68 abstencions del PSOE les que han fet possible que el president del partit amb mes casos judicials de corrupció siga de nou president. Votació: 170 a favor, 111 en contra i 68 abstencions.

Joan Baldoví, portaveu de Compromís, únic partit valencià  al congrés espanyol,  ha denunciat la corrupció del PP i la ceguera d’aquells que li donen suport. ‘Avui es consuma la gran operació llevataques’, ha dit Baldoví, que ha definit l’abstenció del PSOE de ‘vergonyosa’ i ha esmentat l’absència a l’hemicicle de l’ex-secretari general socialista, Pedro Sánchez.

"El candidat ha dit que no pensa derogar res. Saben que li han regalat el botó per dissoldre les corts quan ho necessite?", ha recordat als diputats del PSOE i C’s. A Mariano Rajoy li ha demanat que si "vol ser el portaveu de tots els valencians haurà de complir tres coses: ‘La llei, la seua paraula i el que s’ha aprovat ací al congrés", en referència al finançament del País Valencià i el contracte programa de València.

Us aconsellem la visió del vídeo: en 2 minuts no es poden dir les coses més clares









1 comentari:

Anònim ha dit...

Tenim lo que mereixem: el pitjor president del partit més corrupte.