L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de desembre del 2010

Temps d'eleccions


El Nadal és temps de pau però sembla ser que això no lleva perquè es facen els preparatius per a la batalla, sense sang si voleu, però comtesa dura on el cos a cos dels contrincats estarà a l'ordre del dia. Parlem de la batalla electoral que s'acosta i que, tot i ser Nadal, ens deixa alguns comentaris i rumors.

Així de diverses fonts ens arriba la notícia (més bé diríem rumor, per ara) que l'associació d'empresaris i comerciants de la platja es presentarà a les pròximes municipals del 22 de maig amb llista propia, i ens diu que ja està la candidatura enllestida i el cap de llista decidit.

La veritat és que hem intentat confirmar-ho i no hem pogut traure res en clar, excepte que estan "calentets" amb el nostre alcalde del qual diuen que no ha complit cap de les promeses que  va fer a l'associació. ¡Ostres tu! Ni a vosaltres ni al poble. ¿O no s'haveu llegit el seu programa electoral?

De tota manera, nosaltres ens inclinem que al final no es farà la candidatura. Hi haurà reunions i al final, després de fumar la pipa de la pau, tot serà com abans i... ¡a recolzar el PP! . Ja sabeu que l'homés és l'únic animal que tropessa dues vegades amb la mateixa pedra. Però en aquest cas, l'ensepogada seria...  la tercera, la quarta? Bé, tantes com eleccions des del 1995.

I també hi ha rumors que diuen que SI de Laporta es presenta a Tavernes. I altres que diuen que no, que de cap manera, que només són això, rumors que es llancen per rebolicar i que no hi ha res de res.

I per últim dir que  també es diu que es prepara una altra candidatura a l'estil de Plataforma de Gandia. D'aquesta es va parlant des de fa ja més d'un any, i fins i tot ens han dit nom concrets, però anem a deixar-ho córrer i donar temps al temps. ¡Que no convé córrer massa! Ara si voleu córrer sempre ha la possibilitat de fer-ho amb un bon vehicle.... 
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, em sap mal dir-t'ho, però al final deixaré de llegir-te.
A partir de simples rumors, fas notícies importants que hauries de contrastar. No estàs parlant de faroles i voreres: SÓN LLISTES ELECTORALS QUE INVOLUCRARAN A PERSONES. Hauries de contrastar eixes fonts i no tirar la apedra i amagar la mà baix una web anònima, on no se sap qui firma l'article.
Pensa i reflexiona, per l'ètica del periodisme.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Respectem la teua opinió (et tutegem perquè ens tuteges), però no la compartim.
Ja avisem clarament que per ara són rumors, com fa dos mesos o més els diaris comarcals apuntaren els nous candidats del PSOE i EU quan no hi havia res oficial. Eren rumors.
I si són rumors és perquè ningú vol confirmar o negar res.

Sabem que les llistes electorals "INVOLUCRARAN", és a dir en futur. Nosaltres no involucrem ningú perquè no hem dit cap nom.

I encara et diré més, ens n'hem deixat un altres possible, i el responsable tampoc ens va voler confirmar res i ens ho va deixar com un altre rumor.

De tota manera, t'agraïm el consell
i no sabem a que ve això de tirar la pedra i amagar la mà quan simplement volen assabentar-vos del que es cou pel poble.

Filosof ha dit...

La Cotorra es la Cotorra no te ajudes de cap tipus es lliure per a volar i viu del que veu i li comptem. Enfí un mitjà de ocmunicació ràpid i mab un rigor d'esponateneitat, com si veus a una persona pel mercat i dialogues amb ella i ho raones minimament i a contar-ho. Per una noticia que agrade més o menys hi ha de moltes acertades, sino dis-me ocm ens enterem. Mira si tanca CNN plus puc dir-te que podries dir-li quasi el mateix que tu li recrimines a la Cotorra a la Cadena televisiva de noticies amb els millors periodistes per trajectòria., imaginat, si eres de Tavernes la bondat que hauries de tindre amb la Cotorra. Ja que garcies a ella he pogut llegir la teua opinió acertada però amb una certa maldat de la que tu t'aprofites per molts anys. Per cert Cotorra posa tot el que t'arribe i sabren més coses els mortals de la Vall i on estem, no et quedes res per dir. Sempre amb el respecte que ens mereixen totes les persones, i de tu no en parlem.

falcó ha dit...

En llegir el primer comentari, d'un anònim, m'ha entrar una fredor, un tremolí, una llàstima de que deixe de llegir la Cotorra, que no he pogut dormir en tota la nit.

Anònim ha dit...

Aparte polémicas, si hay una candidatura igual saca algo. El estado de la playa en general es lamentable. ¿Y la obra del paseo? Yo no entiendo, pero tengo la impresión que las aceras que están haciendo no tienen ni rebajes para discapacitados y en algunos lugares ni para las cocheras.