L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de desembre del 2010

Ja han desfullat .... la rosa!!! Carme Canet, candidata socialista.


S'ha desfullat la rosa i l'últim pètal portava el nom de Carme Canet. I serà la candidata a l'alcaldia dels socialistes de Tavernes.
L'elecció ha tingut lloc aquesta vesprada amb una ampla participació de la militància. En la votació Carme Canet s'ha imposat a l'altre aspirant, Víctor Borràs. Tot apunta a que serà el número dos de la llista municipal.
I la rumorologia en la reunió-assemblea apuntava a que la número tres serà Tere, la dona de Salvador Blasco.

Les valoracions? No les fem nosaltres. Ens han confirmat i, així ho diguem, la decepció dels sector de la militància que apostaven per la renovació i que han  valorat l'elecció com a continuista. Al final serà el poble amb els seus vots qui el 22 de maig jutge si ha estat o no encertada l'elecció del PSOE.

Sembla prou  clar, a l'espera que el Bloc confirme oficialment el seu candidat, que la lluita per l'alcaldia serà entre Manuel Vidal, pel PP; Carmen Canet,  pel PSOE; Jordi Juan, pel Bloc i Karina Vercher, per EU.  No és descartable la presencia d'altres formacions en els comicis, però fins ara no han donat cap senyal de vida.

Fotografia: Salvador Blasco i Carmen Canet en l'acte de constitució de l'actual consistori
-


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mane qui mane segur que la majoria que amb prou seguretat tindran entre el PP i el PSOE no sabem si servirà per donar més treball i posar més pa a la boca del poble.
Ara pa espiritual, amb provessons, cofraries, Setmanes Santes, resos i demés beaterio segur que no en faltarà.
I no vull pensar quan es facen eleccions general i mane el PP a tota Espanya. Visca el nacional catolicisme.

Anònim ha dit...

Jo la veig bona candidata. Encara que no és jove, té experiència de directora de les Monges i ja coneix l'ajuntament. A mi em pareix que està bé.

Anònim ha dit...

Atenció a la que pot ser sorpresa per als propers comicis municipals: candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), el partit de Joan Laporta, a Tavernes de la Valldigna. Encapçalada per Luis Mendieta. Es diu que s'ha triat Tavernes per a l'aglutinament orgànic dels adherits valencians de SI, en nombre puixant. Açò es farà dins l’estructura general d'una organització, de base comarcal, sense perjudici de la formació d’un òrgan d’àmbit de país. S'ha pensat en el valler Mendieta per a liderar aital organització comarcal (amb el nom de 'SI a la Safor'). Es preveu que passades les festes nadalenques, 'SI a la Safor' es presente en un indret emblemàtic de Tavernes de la Valldigna. Està La Cotorra al corrent?

http://www.solidaritatmaresme.cat/2010/12/si-sest%C3%A9n-al-pa%C3%ADs-valenci%C3%A0.html

Anònim ha dit...

El SI si li lleves l'independendisme (que la Història ens demostra que al món no és patrimoni històric de l'esquerra sinó també hi ha lloc on son els conservadors els que l'han demanat) és un partit per ideologia i discurs de dreta.
I no ho dic jo, ho diuen els catalans.
No crec que ací es deixen engatussar molts i mesclen política i futbol, per molt que el promocione l'expresident del Barça.
I quant al nostre amic Luís "Mendi" jo crec que el que dieu és una broma ¿o no?

Ja no vos vote ha dit...

El PSOE ha triat un independent i demostra la falta de persones vàlides en les seues files. Ara tots contestareu i em posareu a caldo, però sabeu que es veritat i ho demostra eixa elecció.
I d'ací poc, obligareu a Carmen Canet a afiliar-se al PSOE i li fareu una entrega de carnet en plena campanya electoral per tot lo alt, amb molta propaganda i vindrà l'Alarte a fer-se la foto i tots feliços i contents.
Ja voreu com sí.

Jardiner de roses ha dit...

Carmen Canet, és un guiny a la dreta que torna a fer el Psoe de la Vall. Cal situar que ja ho feren amb el Pai. I ens preocupa a la gent que porta molts anys en la la cosa publica de Tavernes que no els falte un vot per a la majoria absoluta als del PP.
¿Ho caldrà considerar un tipic producte de protagonisme i del pessebre?.

Anònim ha dit...

Sabia que eixiria ella, no em sorprén perquè no hi ha cap alternativa, però no em sembla una candidata que puga treballar des de l'esquerra que se li suposa al PSPV (si és que encara existeix alguna cosa d'aquell partit) tan clavada com està en temes de beaterio. Veig que la resta de partits, excepte el Bloc, li estan fent un gran favor al PP per a que torne a guanyar per majoria absoluta, un nou desastre quatre anys més.