L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

divendres, 24 de desembre de 2010

Un bon regal de Nadal als usuaris del trenUna vegada més podem dir que els habitants de la Valldigna estem de sort.  Perquè convindreu amb nosaltres que no hi ha res més avorrit  i trist que anar a l'estació  i agafar el tren ràpidament, sense cap dificultat. Quina vulgaritat, tu!

Així doncs, les nostres autoritats, sempre pensant amb els seus ciutadans, han vist molt bé i no han posat el crit en el cel ni s'han queixat a ADF que a l'estació de Renfe de Tavernes instal·lent un nou pas de vianants accessible situat a...     ¡¡¡quasi mig quilòmetre de distància de l'entrada del recinte!!!!.

 Així, els viatgers que vulguen agafar un tren en direcció a Gandia, podran gaudir del paisatge valldignenc tot passejant i, de passada, practicar una mica d'esport mentre arriben al pas que els permetrà travessar les vies. Això sí, hauran de donar-se vent si volen arribar-hi a temps.

I el dia que ploga –oh, Déu meu!–  serà tan divertit notar l'aigua de pluja regalimant per la nostra pell mentre cantem allò de "I'm singing in the rain, ta-ta-ta ta-ta-ta..." 

Realment, no sabem que  faríem sense aquestes meravelloses i originals idees d'ADIF tan ben acollides per les nostres autoritats!
-

Cap comentari: