L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 22 de desembre del 2010

La Jove Orquestra de Tavernes interpreta, avui dimecres dia 22, el Concert de Nadal


La Jove Orquestra de la SIUM, Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna oferirà, avui dimecres 22 de disembre, a partir de les 19:30 hores i en l’Auditori de la pròpia societat musical (en l’edifici de l’antic escorxador) un concert com a mostra del treball realitzat pels seus components de la mà de les professores responsables, les germanes Berna i Mati Mazarrota, des que es va iniciar el present curs.

Aquesta excepcional orquestra, formada per alumnes de corda del cicle Elemental, sota la direcció de la seua titular, Berna Mazarrota, oferirà un programa en el què destacaran, entre altres, les composicions nadalenques més conegudes pel gran públic, a fi d’aprofitar l’ocasió per a felicitar el Nadal als presents.

La Jove Orquestra de la SIUM, a més de suposar una assignatura més dins del programa d’estudis del cicle Elemental de corda fregada, s’ha constituit en una oferta diferent per a qui vol aprendre un instrument distint als què habitualment configuren les tradicionals bandes de música, els de vent i percussió. Per a les germanes Mazarrota, ferventes impulsores dels instruments de corda, mantenir aquesta formació orquestral suposa, sense dubte, un gran esforç que les compensa al veure l’acollida i auge que està tenint l’estudi d’aquest tipus d’instruments, fins no fa massa anys els grans desconeguts del panorama musical valencià.

Forografia: La Jove Orquestra amb les seues professores responsables.