L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de desembre del 2010

A qui protegirà el canal de defensa??



El canal de defensa té, entre altres, la missió de desaiguar les possibles plenes de pluja i del Xúquer cap a la mar. El canal de defensa està construït entre els termes de Tavernes i Cullera i desemboca exactament on acaba la platja de La Golota. Allí hi ha unes comportes amb unes portes que, teòricament,  poden pujar i baixar per deixar eixir l'aigua cap a la mar.

I diguem "teòricament" perquè la veritat la impressió que donen és que... molta força caldrà per poder moure-les!! Ja sabeu: el rovell, i més damunt de la mar; la falta d'atenció...

I una altra coseta: del que hi ha a l'altre costat de les comportes, no podem dir millor. Tones i tones d'arena acumulada sobre la comporta, metres i metres de muntó d'arena.... No ens volem imaginar si de sobte tenim uns dies de pluja intensos, hi ha plena, i per a més mareig, tenim la mar en temporal.  

A qui corresponga

Fotografia: Situació actual del canal de defensa
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

això fa deu anys que està així.

falcó ha dit...

Cotorra. ves afanyan-te en treure coses mal fetes o no realitzades perquè encara queda temps, d'ací a les eleccions, per poder enllestir-les.

Tu no t'ho creuràs però tens influència i poder perquè quan fas alguna denúncia de quelcom, aviat intervenen per solucionar-ho.

Què no t'ho creus? Doncs, et donaré un exemple:

Pel que fa a dolenta, ridícula i vergonyosa actuació a l'estació del tren a Tavernes, només acabar-se, a la premsa va eixir un article en el que l'alcalde, Manolo Vidal, se'n vanagloriaba per haver aconseguit, definitivament, que el projecte redactat i aprovat ja feia temps, s'executara, tot i donant les gràcies a la diputada per la Safor-Valldigna del seu partit, el PP, a les Corts de Madrid, com volen dir que gràcies a les pressions exercides per ella davant el Govern espanyol presidit pel "maligne" Zapatero, a la fi ens havie escoltat als valldignencs.

Ves per on que el personatge, el nostre ben volgut batle, en les seues manifestacions (com ja ens té acostumats...) no se'n va adonar que això, l'obra que s'havia fet, més que una actuació era una desactuació. En lloc d'anar avant i millorar, haviem anat enrere i empitjorat. Els detalls tots ja els sabeu.

En canvi. Apareguda la notícia a la Cotorra, ben prompte es van produir comentaris adversos. Doncs ara, transcorreguts uns dies, el dimecres 29 de desembre, al Levante-EMV va eixir una informació en la que el nostre primer edil i representant (quina representació més indigna), ja posava en dubte la viabilitat de l'obra i que anava a reunir-se amb la diputada comarcal del seu benvolgut partit, Inma Bañuls (el seu nom i cognom no són Imma Banyuls) per tractar de donar-li solució al problema.

En què quedem, senyor alcalde: el que estava ben fet, pocs dies després ja no ho està? En què va consistir la força o pressió exercida per la seua diputada a Madrid?

Mire vosté, senyor Vidal. la seua companya de partit serà diputada i haurà fet la força que vosté vullga o no, però el que puc estar ben segur i vosté hauria de tindre un poc de vergonya i pegar un cop de puny damunt la taula al seu partit o a la institució que calga i corresponga, és que el què s'ha fet a l'estació del tren a Tavernes ha estat més bé una -putada- sense la di.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A anònim: i què vols què fem? No diguem res?

A l'amic Falco: Sabem que ens segueixen i ens miren amb lupa. Tant de bó tot es plasmarà en projectes de millora pel poble.

Fins i tot tenim noticies que hi ha un funcionari que tot els dies és la primera faena que fa i suposem que serà per donar el parte.

I la influència ens la que ens doneu vosaltres llegint-nos i comentant les coses. Esperem que Tavernes sàpida reconéixer les coses quan calga i d'aci uns mesos no faça cas als cants de sirena que oirem del PP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Oblidavem: Potser siga més vergonyós que la premsa entre en el joc de l'alcalde i del PP local, quan saben que no és així i coneixen bé el que passa i que fa dotze anys que ací no s'ha fet res.

I ja veus, als altres ni comunicats, ni res.

foraster ha dit...

Doncs, mireu-ho com vullgau però, la Cotorra, no sols té influència a l'Ajuntament de Tavernes, com apuntava un company comentarista d'aquest blog, sinó també en la premsa comarcal.

En un mitjà de desinformació setmanal "comarcal" de signe clarament dretà, més a la dreta inclòs del PP diria jo, han tret una pamfletada política i propagandística que parla dels molts diners que la Generalitat Valenciana invirteix en la música, les escoles i bandes valencianes (no cal recordar ara i ací l'afer del retall) i de l'aportació que fa l'ajuntament valler a la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna. Per a il·lustrar el text no s'han calfat molt el cap i ha copiat les fotos que vosaltres heu publicat en la informació titulada: El Departament de Corda de la SIUM de Tavernes protagonitza una audició sense precedents.

No es que hagen copiat una foto o una altra de les quatre que apareixen en la infomació sinó que s'han limitat a copiar el muntatge i tal qual l'han pegat.

Si aixó no és tenir influència i disposar d'exclussives. Ja em direu a mi què és això?

Ànim, Cotorra. Sou els millors. Que no puguen amb vosaltres.

Que passeu una bona nit de Cap d'Any i que 20111 ens siga més favorable i plaent. Felciitats i amb els millors desitjos per a tots els cotorros!

Anònim ha dit...

l'alcalde llig la cotorra.