L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de desembre del 2010

L'Associació de Veïns celebra el 25é aniversari


Sembla com si fos ahir, però han passat ja 25 anys des què es va fundar l'Associació de Veïns "La Valldigna".

Vint-i-cinc anys on l'entitat ha posat el bo i millor dels seus afiliats i de la seua Junta Directiva per millorar aquesta ciutat nostra, "per fer ciutat" com tantes vegades s'ha repetit en el lema d'actes, reunions, assemblees, conferencies... Anys i anys demostrant que malgrat la falta de suport des de l'ajuntament i les institucions locals es pot treballar pel poble i formar consciència del que som i volem ser: oposició a l'alta tensió, treball per la millora sanitària  i de les condicions higièniques de la ciutat (per cert, quan es farà eixe estudi promés i mai fet sobre l'epidemiologia i causes de mort a la ciutat?),  compromís amb la millora del territori;  impuls de l'accessibilitat;  treball en l'acostament de les institucions als veïns i veïnes... i més, molt més.

Sense oblidar eixe punt crític que de vegades cal posar perquè els nostres governants se n'adonen que no estan als núvols i han de xafer terra. I això, com bé sap la seua presidenta Maria Lluïsa, de vegades té com a resultat allunyament, postures enfrontades, problemes a l'hora d'aconseguir implicació municipal en els objectius associatius i fins i tot, enfrontament pels distints punts de vista en temes municipals - només cal recordar l'alta tensió -, això sí sempre dins del marc d'educació i respecte mutu.

Avui a les 6 de la vesprada a la Casa de la Cultura serà un bon moment per a parlar-ho, per recordar totes les coses que ha fet l'Associació de Veïns per Tavernes. Malgrat tot.

La gent de La Cotorra volem felicitar l'associacio per aquests 25 anys i en especial la seua presidenta, Maria LLuïsa, per la tasca duta al temps que l'encoratgem a continuar treballant per la nostra terra i pel nostre poble. I ara, quan sembla ser  pinten bastos per  l'associació,   recordar-li que no hi ha mal que dure cent anys . Que en aquest món quan no són tirios són troianos, però sempre hem d'anar més lluny i superar les dificultats.

"Ciutadans, defensem la nostra terra i serem grans" diu el nostre himne, unes paraules que l'associació i Maria Lluisa han pres com a lema de les seues actuacions.Doncs això i endavant!! Per 25 anys més!!
-